In de media

Brabants Dagblad, 4 juni 2021

Nieuwe coöperatie gaat Brabantse Juweeltjes op de kaart zetten
Ook het hele natuurgebied de Maashorst is een Brabants Juweeltje, ook al ligt het niet in z’n geheel op grondgebied van Bernheze.

klik hier voor het hele verhaal

Brabants Dagblad, 9 april 2020

Hart onder de riem
Ook de Maashorstboeren proberen een steentje bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid in deze coronatijd. De Maashorstboeren deelden verjaardagskalenders en ansichtkaarten uit aan bewoners van huize Sint Jan in Uden.
https://www.bd.nl/uden-veghel-e-o/maashorstboeren-verrassen-bewoners-sint-jan-uden-met-kalenders-en-kaarten~a0c2b96f/.nl

 
Udens Weekblad, 9 april 2020

Hart onder de riem
Ook de Maashorstboeren proberen een steentje bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid in deze coronatijd. De Maashorstboeren deelden verjaardagskalenders en ansichtkaarten uit aan bewoners van huize Sint Jan in Uden.
https://www.kliknieuws.nl/regio/uden/164545/maashorstboeren-schenken-ouderen-kalender-een-steuntje-in-de-rug-

 

Kliknieuws 16-02-2015

2015-03-01 13.30.54Oorkonde voor brouwer Maashorstbier

VEGHEL – Tijdens de tweejaarlijkse voorjaarsbeurs van de firma Voets Specialiteiten Groothandel uit Schijndel op zondag 1 en maandag 2 maart in Veghel op de Noordkade is de oorkonde Erkend Streekproduct uitgereikt aan Fokke Roeland van Speciaal Bierbrouwerij Oijen.

2015-02-16 Uitreiking Oorkonde ivm Certificering SPN Maashorst bieren

 

Inzicht in Natuur van SNBL, herfst 2014

Jan Ottens 5

ANV Maashorstboeren in Inzicht in Natuur

In het blad Inzicht in Natuur van SNBL, herfst 2014 staat het artikel “Portret van ANV Maashorstboeren”. “De Agrarische Natuurvereniging Maashorstboeren vindt dat boeren vaker de kans moeten krijgen om natuur te beheren, ook ‘echte’ natuur gebieden. ‘Boeren kunnen net zo goed heide en bos beheren, als maïs. Het verschil is flinterdun’, zegt voorzitter Jan Ottens. ‘Het zit bij de boer in de genen. Boeren zijn heel toegewijde natuurbeheerders.” lees verder->

Inzicht in Natuur van SNBL, herfst 2014 Portret van de ANV boeren

 

Kliknieuws 22-09-2014

IMG_4229-400

Witbier, speltbier, kersenbier & pilsener

Maashorstbieren gepresenteerd in:

ZEELAND – Tijdens de viering van zeventig jaar bevrijding van Zuid-Nederland zijn vier nieuwe Maashorstbieren gepresenteerd. Naast de doortocht van militaire voertuigen, waren er in Zeeland tal van andere activiteiten georganiseerd, waaronder een braderie. Daar kon men de nieuwe bieren proeven.
De bieren zijn gemaakt van tarwe, spelt, gerst en rogge afkomstig uit de Maashorst. Het speltbier, witbier, kersenbier en pilsener zijn gebrouwen door Speciaalbierbrouwerij Oijen. De nieuwe Maashorstbieren zijn te koop bij streekwinkels en lokale horecabedrijven, zoals het onlangs geopende ‘De Pastorie’ in Zeeland.

 

Reacties zijn gesloten.