Maashorstbier in de media

Fokke Roeland en Lonneke van der Locht

 

 

Een gouden combinatie van jonge enthousiaste ondernemers, die op een gedurfde plek hun droom waarmaken.

 

In 2015 gaat de prijs voor veelbelovend ondernemer naar Fokke Roeland en Lonneke van der Locht van Brouwerij Oijen met horeca aangelegenheid. Een gouden combinatie van jonge enthousiaste ondernemers, die op een gedurfde plek hun droom waarmaken.

Fokke brouwt  Oijense bieren en Maashorstbieren, oa. van lokale spelt. Fokke zijn droom is Nederlandse dekking en een verdere uitbouw van de brouwerij. De horeca is een trekpleister in een mooi gebied, toeristisch recreatief: met fietsers en wandelaars.

De jury was niet alleen blij met de mooie combinatie van deze bedrijven, maar ook met de wijze waarop het personeelsbeleid wordt vormgegeven: Het bedrijf treedt op als Leermeester capaciteiten en werkt samen met UWV om Kwajongens te helpen met werk.

Maar het is overduidelijk dat deze twee jonge ondernemers Fokke en Lonneke met hun eigen ondernemerschap een compleet eigen invulling geven aan het bedrijf, die breed waardering oogst. Ze zijn complementair en stralen een enorme positieve energie uit, die aanstekelijk is voor de mensen om hen heen.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.