Cursus Gastheer van het landschap, extra korting als lid Maashorstboeren

In februari 2020 biedt Team De Maashorst een vernieuwde training aan om Gastheer/vrouw van het Landschap te worden i.s.m. IVN. De training is bedoeld voor ondernemers uit de recreatie, agrarische en toeristische sector, die hun enthousiasme over dit natuurgebied willen delen met hun gasten en bezoekers. De training leert de deelnemers alles over de ins en outs van De Maashorst: zoals het ontstaan, cultuurhistorie, landschap, natuur, actuele ontwikkelingen, de oerelementen, communicatie kansen

Het doel is om bewoners en bezoekers de natuur en de rijke historie van het gebied te laten ervaren, om zo te inspireren en enthousiasmeren tot het gezamenlijk behouden en (door)ontwikkelen van het gebied de Maashorst in Brabant. Men wil vrijwilligers en ondernemers opleiden en met hen samenwerken om als ambassadOER voor het gebied ‘op te treden’.

Kosten: deelname aan de cursus € 250,– voor een vijftal bijeenkomsten. Wij willen onze  leden stimuleren om deel te nemen, waardoor u als lid van de Maashorstboeren maar € 180,– hoeft te betalen. Vanuit de ANV Maashorstboeren zal het resterende cursusgeld worden aangevuld.

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Lees hier meer en stuur deze link door naar uw leden en netwerk:
https://www.allemaalmaashorst.nl/ambassadoer-gastheer-van-het-landschap/

Reacties zijn gesloten.