De Maashorst evaluatie

Dit jaar wordt het begrazingsbeheer in De Maashorst geëvalueerd. Een onderdeel van deze evaluatie is een onderzoek naar ervaringen van gebruikers van het gebied. Daarbij kijken we specifiek naar de beleving van de in Nederland unieke situatie: de aanwezigheid van wisenten, taurossen en Exmoorpony’s in één natuurgebied. Met de evaluatie willen we inzicht krijgen in hoe gebruikers van De Maashorst deze unieke situatie ervaren. Jouw ervaring dus!

Op basis van de uitkomsten van de evaluatie wordt beoordeeld welke aspecten eventuele aanpassingen behoeven of welke juist in stand moeten blijven. Door mee te werken aan het onderzoek kun je dus invloed uitoefenen op de toekomst van De Maashorst.

De vragenlijst voor dit onderzoek is te vinden via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDIWFF9go3d4rCLQ6UVkMGLJOmGCQ2Qb6uD4hahPbp0TcA2g/viewform?vc=0&c=0&w=1. Of op de website van De Maashorst (https://www.allemaalmaashorst.nl/belevingsonderzoek-begrazing-de-maashorst-we-horen-je-graag/). Met jouw inzet kunnen we een zo breed mogelijke groep respondenten bereiken.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem. Voor het onderzoek zijn we op zoek naar gebruikers van het gebied die na het invullen van de vragenlijst telefonisch geïnterviewd willen worden. Dit doen we om dieper op de vraagstukken in te kunnen gaan. Als je het interessant/leuk vindt om hieraan mee te doen kun je dit aan het einde van de vragenlijst aangeven. In dit geval is de door jou ingevulde vragenlijst niet meer anoniem. Wij maken een blinde selectie uit de aanmeldingen die we hier voor krijgen.

Onder de deelnemers verloten we twee rondleidingen voor twee personen met een persoonlijke gids door De Maashorst. Een bijzondere ervaring die zelfs voor de grootste kenners nog verrassende plekjes en weetjes zal opleveren. Invullen van de vragenlijst kan tot uiterlijk woensdag 10 juni.

Mocht u op vragen hebben over de vragenlijst kunt u contact opnemen met ondergetekende of Team De Maashorst via info@demaashorst.nl.

Met vriendelijke groet, ook namens Team De Maashorst,

Reacties zijn gesloten.