Even voorstellen

Mijn naam is Twan van den Berg woonachtig in Nistelrode en getrouwd met Brigitte Koenen. Samen hebben we drie kinderen, Babs, Ties en Pieta. Naast mijn baan als begeleider woonvoorziening bij Haert Care ben ik eigenaar van  D’n Kersepluk aan de Torenweg 2, te Uden. Daar teel ik op een kleine hectare 20 soorten kersen en 10 pruimenrassen. Verder staan er enkele noten en kweepeer bomen. In de zomerperiode verkopen wij het verse fruit en onze streekproducten zoals; kersenbier, verschillende soorten jam, kersensap, saus, kweepeergelei, marmelade en kerspakketten  vanuit de boomgaard.

Na mijn opleiding aan de MAS en een aanvullende kaderopleiding ben ik in de jaren 90 gaan werken op een woonwerk- project voor mensen met een verstandelijke beperking te Alphen aan de Rijn welke nu is ingericht als een zorgboerderij. Hier heb ik 12 jaar mogen werken als bedrijfsleider en was ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze de boerderij met melkvee, varkens, kippen, een groentetuin, grasland en  natuurbeheer. Een mooie combinatie van werkzaamheden en hier is mijn passie ontstaan voor de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Na die periode heb ik bewust gekozen om mij hierin verder te verdiepen middels een opleiding in het agogisch werk en ben tot op heden werkzaam in de zorgsector, nu dus bij Haert Care.

In november 2019 ben ik voorgedragen en gekozen als bestuurslid bij de ANV Maashorstboeren. Ik ga deze uitdaging graag aan en ben van mening dat het natuurbeheer van de Maashorst alleen succesvol kan zijn en blijven als het mede door agrariërs wordt onderhouden en beheerd. Als bestuurslid wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de ANV Maashorstboeren.

Voor degene die mij nog niet kennen, hoop ik jullie te ontmoeten in het najaar tijdens een van de bijeenkomsten.

Reacties zijn gesloten.