Hart onder de Riem

Ook de Maashorstboeren proberen een steentje bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid in deze coronatijd. De Maashorstboeren deelden verjaardagskalenders en ansichtkaarten uit aan bewoners van huize Sint Jan in Uden. Het idee voor de actie kwam van Pedro Vogels, een van onze leden wiens moeder in huize Sint Jan woont. Haar tachtigste verjaardag kon helaas niet gevierd worden met de familie en daarom bedacht Pedro Vogels dat hij kalenders wilde uitdelen aan de bewoners zodat zij kunnen invullen wanneer een bekende van hen jarig is zodat ze die dag wellicht een telefonische felicitatie kunnen overbrengen.

Op deze wijze steken de Maashorstboeren de ouderen een hart onder de riem toe in deze tijd. Het heeft de nodige publiciteit opgeleverd. De Maashorstboeren zijn dan ook dankbaar dat ze in deze tijden voor deze ouderen een lichtpuntje hebben kunnen geven.

https://www.bd.nl/uden-veghel-e-o/maashorstboeren-verrassen-bewoners-sint-jan-uden-met-kalenders-en-kaarten~a0c2b96f/.nl

https://www.kliknieuws.nl/regio/uden/164545/maashorstboeren-schenken-ouderen-kalender-een-steuntje-in-de-rug-

Mocht u iemand in deze periode blij willen maken met de verjaardagskalender en ansichtkaarten van de Maashorstboeren mail naar info@maashorstboeren.nl en dan geven we deze graag bij u af.

Reacties zijn gesloten.