‘Natuurlijk Zelland’ – eerste toeristische streekmarkt in Zeeland 29 juli a.s.

Nog steeds groeit het aantal toeristen in ons mooie stukje Brabant en natuurgebied De Maashorst. Druk bezochte campings, fietsers en dagjesmensen die willen genieten van wat wij te bieden hebben.

Hieruit is het idee ontstaan voor het organiseren van een toeristische streekmarkt. Maashorst streekproducten, brocante markt, proeverijen, live-muziek, huifkartochten, kunst, toeristische informatie en ga zo maar door.

Veel te zien, te beleven en te genieten.

Natuurlijk Zelland’ vindt plaats op woensdag 29 juli van 11:00 tot 18:00 u.

Via deze weg willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan dit mooie evenement. De kosten voor deelname bedragen € 30,-. Hier tegenover zorgen wij o.a. voor infoborden en spandoeken rondom en in Zeeland, reklame in de regionale bladen en digitale media, posters, folders en verspreiding. In het inschrijfformulier vindt u tevens de mogelijkheid om met uw logo vermeld te worden in deze folder.

In verband met organisatie, kraamhuur en reklame vragen wij u snel te reageren! Inschrijven is mogelijk t/m zondag 12 juli.

Het inschrijfformulier wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden. Heeft u nog vragen, speciale wensen of leuke ideeën en wilt u graag deelnemen neem dan snel contact op via info@depastoriezeeland.nl

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld; we gaan er samen een prachtige dag van maken op dit jaarlijks terugkerende ‘Natuurlijk Zelland’.

 

Met vriendelijke groet,

Herman Janssen, Willemien Vloet en het team van De Pastorie

Kerkstraat 51, Zeeland

De  Pastorie Zeeland

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.