Nieuwe eierautomaat van de familie van Stiphout te Uden in gebruik genomen.

150914 Stipkip EierautomaatJanuari 2015 is de nieuwe eierautomaat van de familie van Stiphout aan de Patersweg 9 te Uden in gebruik genomen. De oude eierautomaat werd vervangen door een grotere versie met nieuwer systeem. Nog steeds komen er nieuwe klanten bij en vertelt eigenaar Bart van Stiphout; ‘eigenlijk is de automaat alweer te klein’. Klanten komen van heinde en ver speciaal gereden om uit de automaat (h)eerlijke verse scharrel eieren te halen. De automaat is dagelijks geopend van zeven uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds.

Eieren zijn het toonbeeld van een lokaal product. Eieren staan vaak aan de basis van huisverkoop en boerderijwinkels. Want eieren (en aardappelen) die het jaar rond verkrijgbaar en redelijk houdbaar zijn, maakten het vroeger al gemakkelijk voor boeren, om direct zaken te doen met de consument.

Fantastisch om te zien hoe de familie Van Stiphout ook hierin volledig met de tijd meegroeit!

Wilt u meer weten; bezoek dan de eierautomaat en overtuig uzelf. Of voor meer informatie neem een kijkje op de Facebook; https://www.facebook.com/PluimveebedrijfDeStipkip

Reacties zijn gesloten.