Nieuwe rubriek: in contact met

We krijgen met regelmaat vragen en verzoeken van bedrijven en instanties die graag in contact willen komen met onze leden. In het kader van de AVG-regels (privacy-wetgeving) is het niet altijd mogelijk om uw gegevens af te geven. In deze nieuwe rubriek:

Hanex

Ik ben op zoek naar lokale samenwerking met bedrijven die streekproducten leveren. Het zou heel fijn zijn als onze gegevens in de nieuwsbrief  worden opgenomen. Bij voorbaat dank voor de moeite, en mocht je nog vragen hebben of meer gegevens willen hebben, dan kun je me altijd bellen en/of mailen.

Ine Peters

Field Manager Tankstations en Carwashes

Mobiel: 06-15239603

Servicekantoor:

Hanex Tankstations en carwashes

Europalaan 28d

5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Tel: 073-4400250

www.hanex.nl

Goedemiddag,

Mijn naam is Miranda van de Wouw en ik ben voorfietser voor de regio Noord-Oost Brabant.

Voorfietser komt u wellicht niet bekend voor. Ik zal het kort toelichten. Een kleine twee jaar geleden is het initiatief ontstaan in de regio Westland om aandacht te vragen voor plaatselijke en regionale bedrijven. Hierbij is het in kaart brengen van boerderijwinkels, stalletjes langs de weg etc. waarbij streekproducten worden aangeboden een van de doelstellingen geworden.

Dit sloeg zo goed aan dat dit idee nu landelijk wordt uitgerold onder de naam Fietsen voor mijn eten.

Voor deze regio heb ik het op me genomen om mee te werken aan het op de kaart zetten van de lokale en regionale bedrijven.

Graag zou ik in contact komen met de Maashorstboeren met streekproducten. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met warme groet,

Miranda van de Wouw

06-22523098

www.fietsenvoormijneten.nl

Reacties zijn gesloten.