Nieuws van Stimulus Programmamanagement

Uitnodiging workshop ‘Van idee naar innovatie’

Op vrijdagavond 12 mei organiseren ZLTO, Netwerk Platteland en Stimulus de workshop ‘Van idee naar innovatie’ in het kader van Europa om de hoek Kijkdagen.

Peter Paree, ZLTO helpt u om relevante vragen te stellen bij uw innovatie en geeft aanknopingspunten waar uw bedrijf staat in de innovatiespiraal. Tevens geven boerenbedrijven die bezig zijn met innoveren een kijkje in de keuken.

Datum: vrijdag 12 mei, 19.00-21.30
Locatie: De Laarhoeve, Laarstraat 16 te Diessen

Bijeenkomst ‘Van idee naar innovatie’

 

Open dag Hilvarenbeek

Tijdens de Kijkdagen is er meer te doen in Hilvarenbeek. Rik Lagendijk, ’t Schop en de Laarhoeve openen de deuren van hun bedrijf op 12 en 13 mei. Hier kunt u zien hoe elk boerenbedrijf innoveert op zijn eigen manier: van een vrijloopstal voor koeien tot een experimenteerkeuken.

  • Bedrijf Rik Lagendijk (12 en 13 mei): Westelbeersedijk 5  te Diessen
  • Bedrijf ’t Schop (12 en 13 mei): Esbeekseweg 2 te Hilvarenbeek
  • Bedrijf de Laarhoeve (12 mei):  Laarstraat 16 te Diessen

Ga voor meer informatie naar de website van Netwerk Platteland.

 

Europa om de hoek 

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei vindt de zevende editie van de Europa om de hoek Kijkdagen plaats. Tijdens deze dagen willen we zo veel mogelijk mensen laten zien wat er -bij hen om de hoek- allemaal gebeurt met Europees geld. Voor het hele programma kijkt u op  www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

 

Stimulus voert in opdracht van de Europese Commissie en het Rijk meerdere Europese subsidieprogramma’s uit voor de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Stimulus adviseert en faciliteert projectaanvragers en -uitvoerders en controleert de voortgang en rechtmatigheid van de subsidieprojecten.

Copyright © 2017 Stimulus, All rights reserved. 

 

Reacties zijn gesloten.