Voorstelrondje

In de komende nieuwsbrieven doen we als bestuur een voorstelrondje, waarbij we ons beurtelings aan u voorstellen. In deze editie is het woord aan Marie-José Lamers-van der Heijden.

Beste allemaal, begin april 2017 ben ik toegetreden als bestuurslid bij de Maashorstboeren. Begin 2018 heb ik het penningmeesterschap overgenomen van Wim van de Bosch, die deze taak velen jaren voor de Maashorstboeren op een uitstekende wijze heeft gedaan.

Ik ben getrouwd met Bob Lamers en we hebben drie kinderen Jesse (16), Niels (14) en Femke (10) en wonen alweer ruim 18 jaar in het prachtige Odiliapeel. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam bij CUMELA Nederland, de brancheorganistie voor de ondernemers in het agrarisch loonwerk, cultuurtechnische werken, grondverzet en infra en meststoffendistributie. Vanuit CUMELA geef ik advies aan leden over de toepassing van de CAO, arbeidsrecht/sociale zekerheid en daarnaast begeleid ik ondernemers bij reorganisaties en het uitvoeren van het personeelbeleid. Aangezien er ruim 25.000 werknemers werkzaam zijn in de cumelasector heb ik hier met enkele collega’s een hele leuke en boeiende klus aan.

Ik ben geboren en getogen op de Brobbelbies in Schaijk midden in het hartje van de Maashorst waar mijn ouders nog steeds werken en wonen. Een prachtige plek om op te groeien waar ik ontzettend trots op ben. Vanuit deze achtergrond vind ik het een uitdaging om mij in te zetten voor de Maashorstboeren. Mijn ervaring om voor een ledenorganisatie te werken komt hierbij goed van pas. Met het gehele bestuur dragen wij zorg voor de continueit van de Maashorstboeren als agrarische natuurvereniging, maar vinden we het ook belangrijk om te laten zien dat “het boeren ondernemen” in alle vormen prima past binnen het Maashorstgebied en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van het gebied. Zo zet ik mij in om onze leden goed zichtbaar te krijgen op onze fietskaart en liggen er nog volop andere plannen. Wij zien u graag op onze bijeenkomsten en houden u op de hoogte via de nieuwsbrief.

Marie-José Lamers-van der Heijden

Reacties zijn gesloten.