Voorstelrondje

In de komende nieuwsbrieven doen we als bestuur een voorstelrondje, waarbij we ons beurtelings aan u voorstellen. Op de ALV van 4 april is Dorinne Swinkels herkozen als bestuurslid en Niels van de Hurk gekozen als nieuw bestuurslid. Een mooie gelegenheid om ons kersverse bestuurslid aan u voor te stellen.

Mijn naam is Niels van den Hurk, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin Valerie in het mooie Berghem. In het dagelijks leven werk ik bij AEC Uden, een administratie/advies -kantoor wat zich hoofdzakelijk richt op de dienstverlening in de agrarische sector. Ook beheer ik zelfstandig een landbouwbedrijf met Brandrode Runderen, waarin ik de belangen van de natuur een belangrijke rol laat spelen. Het samenbrengen van landbouw met de natuur geeft mij energie en voldoening. In mijn vrije tijd help ik graag mee op het melkveebedrijf van mijn broer en vader. Ook ben ik een fanatieke speler van Berghem Sport en volg ik uit passie voor het vak, alle trends en ontwikkelen van de landbouwsector op de voet.

Sinds begin dit jaar heb ik me toegevoegd aan het bestuur van de Maashorstboeren. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging waarin ik graag een belangrijke steen wil bijdragen en van anderen hoop te leren.  Ik hoop jullie allen beter te leren kennen. Heb je vragen? Stel ze gerust! 
nielsvdhurk@msn.com´╗┐

Reacties zijn gesloten.