Wandelevenement De Maashorst

wandelschoenenWandelevenement De Maashorst, 29 maart 2015

Op 29 maart organiseert MBO (Maashorst Betrokken Ondernemers) voor de eerste keer een landelijk wandelevent in samenwerking met de Maashorstboeren. Dit ‘Walking event’ wordt in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant georganiseerd. Bij toerbeurt zal het in een andere windstreek worden gehouden. Ontdek de talloze wandelpaden die Natuurgebied De Maashorst rijk is.

Start vanaf De Kriekeput in Herpen en laat je leiden door de verschillende wandelroutes die zijn samengesteld door wandelverenigingen Ons Genoegen en De Eekhoorn. Deze wandelroutes variëren in starttijd en afstand. Zo is er zowel voor fanatieke wandelaars als voor jonge ontdekkers de mogelijkheid om de Maashorst te beleven. Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes ligt voor je klaar.
Meer dan wandelen alleen!
Het belooft een sfeervol evenement te worden waar wandelen niet op zichzelf staat. Onderweg zijn er diverse rustpunten waar je wordt verrast met muziek, een drankje en lekkernijen uit de streek. De innerlijke mens wordt verrast door de uitbundigheid van producten uit het natuurgebied. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door verschillende harmonieën en fanfares zoals Nie Perse. De Maashorst-ondernemers zetten zich in als trotse ambassadeurs van het landschap en kunnen je alles vertellen over het natuurgebied en de vele mogelijkheden om het unieke landschap van De Maashorst te beleven.

Bij twee Maashorstboeren zijn rustpunten voor de wandelaars ingericht: Lippizaner, Henk Ladan
en de Rowaldhoeve, fam van Lier.

Inschrijven en meer informatie
Je kunt je inschrijven bij de start en ontvangt dan de route. Voor starttijden en meer informatie: www.walkingeventdemaashorst.nl
Startlocatie: De Kriekeput, Schaijkseweg 3a, Herpen
Starttijden:
5 km 08:00 – 14:00 uur
10 km 08:00 – 13:00 uur
15 km 08:00 – 12:00 uur
20 km 08:00 – 12:00 uur
30 km 08:00 – 10:00 uur
Inschrijfgeld: €4,- (kinderen t/m 12 jaar €1,50)
Leden van een erkende wandelsportbond krijgen op het tonen van de lidmaatschapskaart
€ 1,00 korting op het inschrijfgeld.
Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KWBN.
Flyer

 

 

 

Reacties zijn gesloten.