ZLTO bijeenkomsten mogelijkheden van natuurontwikkeling op uw bedrijf

unnamed

Bent u benieuwd welke kansen er voor u liggen om natuurontwikkeling en uw bedrijf te combineren? En zou een nieuw verdienmodel iets voor u zijn? Voor agrarisch ondernemers, grondeigenaren en pachters houdt ZLTO drie bijeenkomsten hierover in West-, Midden-, en Oost-Brabant.

De nadruk van de bijeenkomst ligt op de mogelijkheden van natuurontwikkeling op uw bedrijf. U komt meer te weten over het Ondernemend Natuurnetwerk Brabant (ONNB). Dit is mede door ZLTO in het leven geroepen. Het ONNB heeft de taak om het NatuurNetwerk Brabant te realiseren, voorheen bekend als Ecologische Hoofdstructuur (EHS).

Waarom interessant voor u?
De aanpak van het ONNB bestaat uit het combineren van natuurontwikkeling met economisch medegebruik. Dat betekent dat natuurwaarden worden ontwikkeld, maar dat de betreffende gronden tegelijkertijd een economische verdiencapaciteit behouden. Subsidie is mogelijk tot 50% van de grondwaarde.

Informatiebijeenkomsten
In de bijeenkomst komt u onder andere te weten op welke plekken het NatuurNetwerk Brabant mogelijk is en welke kansen en beperkingen er zijn. Op basis van de informatie kunt u een afgewogen keuze maken of het iets voor u is. De bijeenkomsten vinden plaats op:

•    10 november, 13.30-15.30 uur
      Nia Domo
      Sint Agathaplein 6
      5427 AB Boekel

•    15 november, 13.30-15.30 uur
      De Stapperij
      Spoordonkseweg 80
      5688 KE Oirschot

•    23 november, 13.30-15.30 uur
     De Menmoerhoeve
     Zundertseweg 66
     4876 NL Etten-Leur  

Aanmelden
We vragen u vooraf aan te melden een week voor aanvang van de  Klik hier om u direct aan te melden.

Nog vragen? Neem contact op met Rob Schrauwen (ZLTO) via 06-212 12 436 of Wendy Luijten (ZLTO) via 06-295 20 272.

Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten!

Doe mee aan het ZLTO ledenpanel!
We nodigen je bij deze uit om deel te nemen aan het ZLTO Ledenpanel. Het kost je niet veel tijd. We benaderen je gemiddeld één keer per maand met een aantal korte vragen. Het beantwoorden ervan vergt hooguit tien minuten. Deelname is gratis en vrijblijvend. Heb je eens geen tijd, dan sla je gewoon een keer over. En je kunt er op elk moment mee stoppen.
Klik hier voor deelname aan het ZLTO Ledenpanel en het beantwoorden van enkele eerste (profiel)vragen. Meer informatie vind je onder Veelgestelde vragen. Liever even live contact? Bel onze informatielijn: 073 217 33 33. Mailen kan natuurlijk ook: info@zlto.nl.

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.