Zondag 6 september 2015 Open dag Zorgboerderij van der Wijst

 

imagesOp Zondag 6 september’15 van 11.00 uur tot 17.00 uur  organiseert Zorgboerderij van der Wijst een open dag.
Naast het bezichtigen van de zorgboerderij, de pompoenenkweekerij, het paardenpension en de vergaderlocatie  zijn er ook  andere activiteiten zoals o.a. het proeven van pompoenensoep en het lopen van een blotevoeten pad welke speciaal voor deze dag is gerealiseerd.

Zorgboerderij van der Wijst is in 1999 begonnen met het aanbieden van een dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking en NAH.

Deze “hulpboeren” zijn onder professionele begeleiding op de zorgboerderij bezig met het verzorgen van de dieren: de paarden  kippen en konijnen  Iedere dag weer zorgen de “hulpboeren” voor liefdevolle aandacht, verzorgde stallen en dagelijkse weidegang. Deze aandacht en zorg trok steeds meer paardeneigenaren naar de zorgboerderij en hebben inmiddels 16 paarden er hun thuisbasis gevonden. Ook heeft de zorgboerderij tinkers en is er een falabella  stoeterij, deze kleine Argentijnse paardjes zijn de lievelingen van iedereen.

Uitgestald in en bij  de winkelwagen verkopen de “hulpboeren” eigen gekweekte pompoenen en kalebassen en sierproducten en als bedrijven komen vergaderen in de vergaderruimte helpen de “hulpboeren” mee b.v. met het klaarzetten van de koffie.

Al met al is Zorgboerderij van der Wijst in de afgelopen jaren dus uitgegroeid in zorg, dagbesteding vergaderlocatie en paardenpension en erin geslaagd de huiselijke sfeer te behouden. Zeker een bezoek waard!

Vanzelfsprekend staat de koffie klaar!

Wij ontvangen u graag,

John & Marga van der Wijst

 

Zorgboerderij van der Wijst

Derptweg 12

5476 VX te VORSTENBOSCH

T: 06 -139 154 74

www.zorgboerderijvanderwijst.nl

Reacties zijn gesloten.