“De eerste indruk ontstaat vaak online”

Elk jaar organiseren de Maashorstboeren een of meerdere lezingen. Dt jaar hebben we ervoor gekozen om dit online aan te bieden. We zijn in contact gekomen met Hiboer, drie nuchtere dames die expert zijn in de toepassing van social media en de ontwikkeling van websites voor de agrarische ondenemers.

Hiboer adviseert hoe je je online zichtbaarheid als plattelandsondernemer vergroot. Of je nu gasten wilt verwelkomen in je bed- en breakfast, klanten wit laten kennismaken met je boerderijwinkel of ouders vertrouwd wilt maken met het aanbod van je agrarische kinderopvang.
Hi Boer is er voor alle boeren met een multifunctionele landbouw onderneming, zie ook HI BOER

Deelname aan deze webinar kan door opgave vóór 31 oktober 2020 via info@maashorstboeren.nl. o.v.v. aanmelding Webinar Hiboer. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 25,= per deelnemer.

De Webinar zal ongeveer 2 uur duren daarna bestaat er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.
Elke deelnemer krijgt bij aanmelding vooraf vragen toegezonden, zodat op individuele situaties wordt ingespeeld. De Webinar zal de volgende onderwerpen bespreken:

  • Doelgroep bepaling (wie is jouw ideale klant)
  • Instagram als Social media kanaal
  • Volgers
  • Statistieken
  • Hashtags

Datum en tijd van de Webinar worden na opgave zo spoedig mogelijk gedeeld met de de geïnteresseerde deelnemers. Bij opgave van meer dan 10 leden worden er meerdere avonden georganiseerd.