Zet jezelf op de struinkaart

216_96

´Allemaal Maashorst´, zet jezelf op de struinkaart

De Maashorst heeft voor iedereen wat te bieden; voor bewoners, ondernemers, agrariërs en bezoekers. Samen zoeken we naar kansen om het gebied verder te ontwikkelen. De komende jaren wordt er op verschillende plekken nieuwe natuur  gerealiseerd. Maar De Maashorst is méér dan alleen natuur. We gaan de omliggende kernen steeds meer met de natuur verbinden. Dit doen we letterlijk, maar ook qua gevoel en beleving. Initiatieven van inwoners, organisaties en ondernemers om De Maashorst tot volle bloei te brengen worden gestimuleerd en gesteund.

Van 15 september tot 1 november 2015 kunnen jong en oud allerlei mooie, inspirerende, leuke, verrassende activiteiten beleven in De Maashorst. Deze worden aangeboden voor en door bewoners en ondernemers uit de regio. Heb jij ook iets aan te bieden? Doe dan met een activiteit mee aan de struinkaart Allemaal Maashorst!

Van snoeproute tot yoga in de natuur

Tal van activiteiten zijn mogelijk. Denk aan een workshop fruitbomen snoeien, een excursie met een vogelaar, een snoeproute waarbij men bij op diverse locaties een streekgerecht kan proeven, op expeditie door De Maashorst, paddenstoelen speuren, korting op een streekproduct, Maashorstsurvival, bomenklimmen, familiepicknick of yoga in de natuur.

Verkoop en promotie

De struinkaart wordt verkocht voor € 5,- pp (kinderen t/m 14 jaar € 2,50). Deze struinkaart geeft recht op korting of gratis meedoen met de activiteit. Het struinkaartvoordeel bepaal je zelf. De kaart wordt verkocht en gepromoot via VVV, De Maashorst, ondernemers en de pers.

Doe mee! Als aanbieder van een activiteit:

  • krijg je zichtbaarheid voor jouw initiatief of onderneming
  • ontvang je meer bezoekers
  • maak je De Maashorst nog mooier en aantrekkelijker

Heb je interesse, maar zoek je naar de juiste invulling? Neem dan voor 15 juli contact op met een van onze lokale aanjagers. Zij denken graag mee over een passende invulling van de activiteit:

In de bijlage vind je een aanmeldformulier waarmee je direct kunt aanmelden.

 

Je mag deze mail uiteraard ook doorsturen aan andere mogelijke aanbieders van activiteiten, ik ontvang daar graag een cc van.

Bij voorbaat dank, hartelijke groeten,

mede namens collega Ido de Haan,

Marieke Wingens

Communicatieadviseur

Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

IVN Brabant: 088-500 3110

IVN Limburg: 0475-386 460

GSM: 06-5513 4395

www.ivn.nl

Zet jezelf op de struinkaart

Aanmeldform Allemaal Maashorst

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.