Het harde werken beloond:  de prachtige lijn Maashorst streekproducten is  gereed om nog meer en breder verkocht te worden.

Om alle heerlijke producten uit de regio Maashorst beter op de kaart te zetten, is hier een paar jaar geleden  een exclusief merk voor in het leven geroepen.
Onder het merk Maashorst hebben diverse bedrijven uit deze regio hun krachten gebundeld, en hun delicatessen onder deze lijn uitgebracht.

De Maashorst streekproductenlijn bestaat inmiddels uit de volgende productgroepen:

  • Jams met 70% fruit! ( in twee formaten): aardbeien, kersen, frambozen, blauwe bessen, bramen, pruimen, rode bessen, rode vruchten en cranberry
  • Saus; aardbei, kersen, frambozen, blauwe bessen, rode bessen, rode vruchten en bramen
  • Geschilde slierasperges
  • Maashorstbier; wit bier, speltbier, kersenbier en pilsener

Heeft u een Maashorst verkooppunt neem dan deze producten op in uw assortiment om het mooie Maashorst Streeklabel product  aan een breder publiek te verkopen.
Een toegevoegde waarde in uw verkoop assortiment. U levert tevens een bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid van het prachtige gebied de Maashorst.
Daarnaast levert u ook een bijdrage aan bewuster consumentengedrag op het gebied van voeding: puur, smakelijk, van dichtbij en een eerlijke prijs voor de boer.

De Maashorst streekproducten zijn te bestellen via Voets Specialiteiten, delicatessengroothandel te Schijndel.
Vraag als Maashorstboeren lid en verkooppunt naar de speciale inkoopmogelijkheden: info@maashorstboeren.nl

Ter ondersteuning kunt u, uw bestelling voorzien van een aantal flyers om zo het merk en de producten goed onder de aandacht te krijgen.

Voets Specialiteiten

Heidebloemstraat 6
5482 ZA  SCHIJNDEL
T: +31-73-54 96 881
F: +31-73-54 94 659
M: +31-6-29296712
E: info@voetsspecialiteiten.nl
F: www.facebook.com/voetsspecialiteiten
W: https://www.voetsspecialiteiten.nl